Фото: КМВА

Нічна атака дронами столиці: наслідки ударів ворожих БпЛА (фото)

У ніч на п'ятницю, 22 грудня, рашисти масовано атакували Київ ударними дронами-камікадзе. Внаслідок ворожої операції пошкоджено цивільну інфраструктуру у Дарницькому, Голосіївському та Солом’янському районах столиці.  

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури. У відомстві зазначили, що окупанти здійснили атаку безпілотними літальними апаратами по середмістю Києва.

У Солом’янському районі пошкоджені 25-26-27 поверхи житлового будинку. Постраждало двоє людей, одного з них госпіталізовано.

"На місцях подій продовжують працювати екстрені служби та слідчо-оперативні групи", — йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Колаж Київська міська прокуратура

Наслідки нічного обстрілу Києва

У Києві від ворожої атаки постраждали три райони Києва. За даними начальника КМВА Сергія Попка, ворожі "шахеди" знову намагалися вразити інфраструктуру міста і житлові будинки. Він зазначив, що один з рашистських дронів наробив лиха в Соломʼянському районі, де у багатоповерхівці сталася пожежа на верхніх поверхах, в трьох квартирах частково зруйновані стіни та ще у трьох — вибиті вікна. Там, за попередніми даними, двоє постраждалих із забоями мʼяких тканин та різаними ранами, один з них госпіталізований.

У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Ніхто не постраждав. У Голосіївському районі сталося падіння уламка без руйнувань та постраждалих, наголосив Попко.

Нагадаємо, 21 грудня російські окупанти півтора десятка разів атакували Нікопольщину у Дніпропетровській області. Внаслідок російських атак загинули двоє жінок 60 та 46 років. Також поранено 86-річного чоловіка. Його рятувальники витягли з потрощеного будинку.

Крім того, у четвер війська країни-агресорки завдали удару по Торецьку Донецької області. Рашисти скинули дві авіабомби прямо на шахту, у якій на той момент перебували гірники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.12.2023 09:28