Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Нічна атака "шахедів": у Повітряних силах розповіли про збиття ворожих дронів

У ніч на середу, 20 грудня 2023 року, противник атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Сили оборони збили 18 із 19 дронів.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

Українські військові уточнили, що "непрохані гості" летіли з території  окупованого Криму (райони пусків — Чауда, Балаклава).

"Усього зафіксовано пуски 19 шахедів, 18 з яких знищили сили та засоби Повітряних сил і Сил оборони України в межах Одеської, Херсонської,  Дніпропетровської, Вінницької, Хмельницької, Київської, Чернігівської та Кіровоградської областей", — йдеться в повідомленні.

Крім того, додала прес-служба Повітряних сил, противник завдав удару двома зенітними керованими ракетами із зенітно-ракетного комплексу С-300 з Бєлгородської області Росії по Харківщині. Попередньо — без постраждалих.

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, що попередньої ночі, 19 грудня, окупанти атакували Україну двома дронами-камікадзе. Рашисти традиційно зосередилися на Хмельницькій області. Повітряні сили ЗСУ повідомляли, що там знищили два з двох "шахедів", якими противник атакував із району Приморсько-Ахтарськ (Російська Федерація).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.12.2023 07:36