Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Нічна атака "шахедів": ворожий безпілотник влучив у важливий об'єкт на Одещині

У ніч на 8 квітня російські загарбники вкотре атакували Україну дронами-камікадзе. В Одеському районі ворог влучив у логістично-транспортний об'єкт.

Про це у Telegram-каналі повідомили Сили оборони Півдня України.

Військові заявили, що цієї ночі російські терористичні війська вкотре спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу Shahed-131/136 по південних регіонах. Під прицілом ворога була критична інфраструктура.

"Напружена бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала близько трьох годин", — йдеться у повідомленні військових.

Там також наголосили, що в операційній зоні Сил оборони Півдня вдалось результативно відпрацювати по семи баражуючих снарядах: чотири збито на Одещині, два — на Миколаївщині, один — на Кіровоградщині.

"На жаль, є влучання в Одеському районі. Пошкоджено логістично-транспортний об'єкт. Наслідки уточнюються. Падінням уламків збитого дрона там також пошкоджено АЗС. Люди не постраждали", — додали у Силах оборони Півдня.

Нагадаємо, у ніч на 4 квітня російські загарбники вдарили дронами по житлових будинках у Харкові. Було відомо про чотирьох загиблих, троє з них — працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які приїхали ліквідовувати наслідки обстрілу.

У ніч на суботу, 6 квітня, російські загарбники знову вдарили безпілотниками по Харкову. "Приліт" "шахедів" прийшовся по житловій забудові у Шевченківському районі.

Терор Харкова ворог продовжив й у ніч на 7 квітня. Внаслідок ворожої атаки дронами у місті були руйнування та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.04.2024 07:27