Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Рашисти вдарили "шахедами" по житлових будинках у Харкові: загинули працівники ДСНС

У ніч на четвер, 4 квітня, російські загарбники вдарили дронами-камікадзе типу "Шахед" по житлових будинках у Харкові. Станом на зараз відомо про чотирьох загиблих, троє з них — працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які приїхали ліквідовувати наслідки обстрілу.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Ворожий удар прийшовся як по приватних, так і багатоквартирних житлових будинках. Спершу Терехов повідомляв про трьох загиблих, однак потім уточнив, що четверо. Зокрема, під завалами виявили тіло жінки.

На місці одного з прильотів почалася пожежа. Ще на одному — обвалилися плити житлового будинку.

"Наразі відомо про три "прильоти" по житлових будинках", — поінформував очільник Харкова.

Нагадаємо, що росіяни поширюють інформацію, що "тут і зараз нападуть на Харків". Розвідка попередила, що це чергова ворожа інформаційно-психологічна операція ворога й закликала українців не вестися на розпалювання паніки.

Крім цього, в інформаційному просторі з'являються фейкові повідомлення нібито від ДСНС щодо проведення евакуації з Харкова та його околиць через ймовірне оточення міста російськими окупантами. У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що у такий спосіб окупанти, не маючи змоги досягти бажаного на полі бою, намагаються посіяти паніку та хаос в українському суспільстві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.04.2024 02:31