Колаж TrueUA

Нічні вибухи у Дніпрі: в ОВА розповіли, куди поцілив ворожий дрон

У новорічну ніч рашисти масовано атакували Дніпропетровщину дронами та артилерією. Внаслідок ворожої атаки в області зафіксовані влучання та руйнування.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Він додав, що захисники неба знищили п'ять "шахедів" у Дніпровському, Синельниківському, Новомосковському та Кам'янському районах. 

Обстріл Дніпра

Вночі 1 січня у місті лунали вибухи. Лисак зазначив, що ворожий БпЛА поцілив по одному з підприємств. Там сталося займання, однак протягом години пожежники приборкали вогонь.

Обстріл Нікопольського району

Нікопольщина цієї ночі була під артилерійськими обстрілами. Загарбники випустили по районному центру понад десяток снарядів. Пошкоджені гімназія та 13 приватних будинків, побиті два гаражі, газогони й електромережі.

Інші наслідки

У П'ятихатській громаді Кам'янського району 1500 родин залишалися без світла через безпілотник окупантів, який зачепився за лінію електропередач. Фахівці вже заживили будинки.

Нагадаємо, що 29 грудня російські загарбники масовано вдарили по Україні ракетами. Під ворожою атакою перебував і Дніпро. У місті шість загиблих і 30 поранених. На місцях обстрілу працювали всі екстрені служби. Зафіксовано руйнування торговельного центру, приватного будинку, шестиповерхової будівлі та пологового будинку. У багатоповерхових будинках вибиті вікна та пошкоджені стіни. Виникла пожежа. З пологового будинку врятували четверо пацієнток.

31 грудня російські терористи атакували Нікопольський район Дніпропетровської області. Поранення отримали троє місцевих мешканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.01.2024 07:45