Наслідки атаки багатоповерхівки в Сумах. Джерела: Сумська ОВА

Нічний обстріл багатоповерхівки у Сумах: збільшилася кількість жертв

Кількість загиблих внаслідок нічного російського обстрілу Сум збільшилася. На місці влучання ворожого безпілотника досі триває рятувальна операція.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Суми. Під час розбору завалів п'ятиповерхового житлового будинку співробітникам ДСНС деблоковано тіло другої загиблої особи", — йдеться у повідомленні.

Наразі відомо про двох загиблих та восьмеро постраждалих людей унаслідок нічної російської атаки по місту.

"Роботи тривають", — додали в ДСНС.

Обстріл Сум: що відомо

У ніч на середу, 13 березня, мешканці Сумі околиць чули звуки вибухів. Гучно в місті було під час повітряної тривоги у зв'язку з атакою ударних безпілотників. Небезпеку в місті фіксували близько другої години ночі, за декілька хвилин після вибухів загрозу в Сумах скасували. 

Російські окупанти атакували Суми ударними безпілотниками типу "Шахед". Один із дронів влучив у багатоповерховий будинок.

Як відомо, з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах і області. Зокрема, Сумщину ворог обстрілював і 12 березня. Внаслідок атаки керованими авіаційними бомбами відбулися руйнування, були постраждалі, серед яких діти.

Нагадаємо, що школи в Сумах можуть перевести на дистанційну форму навчання. За словами начальника Сумської міської військової адміністрації Олексія Дрозденка, оцінюючи стрімке зростання кількості "повітряних тривог", військова адміністрація ініціювала термінове зібрання комісії ТЕБ та НС з питанням переведення навчання в закладах середньої освіти на дистанційний режим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.03.2024 16:21