Фото: МВС

Нічний обстріл Херсона: МВС оприлюднило наслідки атаки по багатоповерхівці (фото)

Близько опівночі 29 жовтня російська армія з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Центральний район Херсона. Внаслідок ворожої атаки — одна загибла і троє поранених.

У прес-службі МВС опублікували фото наслідків ворожої атаки на Херсон. Окупанти влучили по багатоповерхівці у місті. Зазначається, що армія РФ уночі накрила вогнем з РСЗВ Північний мікрорайон, зафіксовано близько 15 "прильотів".

"Ворожими снарядами пошкоджено школу, три приватні та багатоповерховий будинок. Внаслідок російської атаки у квартирі загинула 91-річна жінка, поранено 68-річного чоловіка та жінок 36 і 53-х років", — йдеться у повідомленні відомства.

Раніше повідомлялось, що у ніч на понеділок, 30 жовтня, у передмісті Дніпра було чутно вибухи. У області було оголошено повітряну тривогу та ракетну небезпеку. Після другої години ночі Повітряні сили закликали мешканців Дніпра пройти в укриття.

Також 30 жовтня зранку російські терористи атакували ракетами Одеський район. Ціллю ворога став судноремонтний завод.

Нагадаємо, що в ніч на 30 жовтня окупанти атакували Україну дванадцятьма ударними безпілотниками типу Shahed і двома керованими авіаційними ракетами Х-59. Усі ворожі об'єкти збила протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 12:11