Фото: Сили оборони півдня України

Нічний обстріл Одещини: на території зруйнованого яхт-клубу було відділення парусного спорту, яке готувало дітей-чемпіонів

На території яхт-клубу в Одесі, який був зруйнований внаслідок ворожого обстрілу вночі 17 жовтня, було відділення парусного спорту, де готували дітей-чемпіонів.

Про це повідомив директор ДЮСШ № 13 у Одесі В’ячеслав Кравченко, передає "Ми-Україна".

"Наша Аліна Шаповалова кілька місяців тому стала чемпіонкою світу з парусного спорту. Багато років таких нагород не було. Інші діти стали чемпіонами України, виграли багато міжнародних турнірів. Така це була школа", — сказав він.

Кравченко додав, що у цій школі займалися 150 дітей від 6 до 18 років. Росіяни зруйнували не тільки будівлю школи, а й інвентар. Як це відновлювати — поки незрозуміло.

Нагадаємо, вночі 17 жовтня російська армія атакувала дронами-камікадзе Одещину. Уламки ворожих цілей поцілили по яхт-клубу. Силами протиповітряної оборони було знищено шість ударних безпілотників. Постраждалих внаслідок атаки немає.

Додамо, вночі 17 жовтня російська окупаційна армія атакувала Україну безпілотниками, ракетами Х-59 та С-300. Крім того, було зафіксовано застосування противником двох зенітних керованих ракет С-300 на Східному напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.10.2023 12:55