Фото: Сили оборони півдня України

Нічний обстріл Одещини: уламки збитих дронів впали на яхт-клуб (фото)

Вночі проти 17 жовтня російська армія атакувала дронами-камікадзе Одещину. Уламки ворожих цілей поцілили по яхт-клубу.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер.

За його словами, силами протиповітряної оборони було знищено шість ударних безпілотників. Постраждалих внаслідок атаки немає.

"В Одесі уламки збитих "шахедів" впали у районі яхт-клубу. Пошкоджено приватне майно: школа вітрильного спорту, ангар та декілька цивільних плавзасобів", — повідомив Кіпер.

Водночас Сили оборони півдня України уточнили, що російські загарбники направили на Одесу шість баражуючих боєприпасів типу Shahed-136 з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму. Ударні дрони противника заходили на удар по Одеській області з акваторії Чорного моря. Також військові показали фото наслідків падіння уламків ворожих дронів-камікадзе в Одесі.

Нагадаємо, вночі 17 жовтня російська окупаційна армія атакувала Україну безпілотниками, ракетами Х-59 та С-300. Крім того, було зафіксовано застосування противником двох зенітних керованих ракет С-300 на Східному напрямку.

Додамо, 17 жовтня російські війська обстріляли центр Слов'янська Донецької області. Ворожі снаряди поцілили у гуртожиток аграрного коледжу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 17.10.2023 10:27