Руйнування в Одесі. Джерело: ДСНС

Нічний обстріл Одещини: яка ситуація на об'єкті інфраструктури, по якому вдарили рашисти

Нічна атака рашистів 25 вересня завдала руйнувань Одесі й області. На об'єкті інфраструктури, куди було здійснено влучання, нині триває розбір завалів і вивезення зерна.

Таку інформацію оприлюднив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Він зазначив, що під ворожий удар по портовій інфраструктурі потрапив, зокрема, склад, де зберігалося близько тисячі тонн зерна. За його словами, наразі триває розбір завалів та вивозиться зерно.

"У склад, де зберігалося зерно, влучила російська ракета. Двоє людей, що працювали у приміщенні з ночі не виходили на зв’язок. О 12:15 під завалами знайшли тіло однієї зі зниклих осіб. Пошуково-рятувальні роботи тривають", — зазначив Олег Кіпер.

Згодом він повідомив, що під завалами знайшли тіло другого загиблого внаслідок нічної атаки російських терористів на Одесу.

Нагадаємо, що вночі 25 вересня Росія атакувала Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. У привокзальному готелі Одеси спалахнула пожежа.

Також зафіксували руйнування у складському приміщенні й одному з приватних будинків Одеського району. В Одесі внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа. Жінка отримала ушкодження уламками, нині отримала всю необхідну допомогу в місцевій лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 13:12