Руйнування в Одесі. Джерело: ДСНС

Майже знищено морський вокзал і готель: наслідки нічного обстрілу Одеси (фото, відео)

Унаслідок нічного удару рашистів по Одесі знищено будівлю морського вокзалу та готель, розташований поряд.

Наслідки обстрілу показала Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Одеській області. Як зазначили рятувальники, готель на морському вокзалі в Одесі був знаковою та яскравою памʼяткою для кожного, хто хоч раз бував в місті. Путінська армія його знищила.

Відомо, що обійшлося без постраждалих, а пожежу, котра спалахнула, в будівлі привокзального готелю, що вже декілька років не функціонує, вдалося оперативно ліквідувати. Однак сама будівля зруйнована. Крім того, на Одещині ракетами "Онікс" поцілили в зерносховища.

Нагадаємо, що вночі 25 вересня Росія атакувала Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. Як розповів голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. В Одесі внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа. Жінка отримала ушкодження уламками, зараз отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 09:15