Фото: Міністерство внутрішніх справ

Нічний обстріл "шахедами": скільки і у яких областях були знищені російські дрони

У ніч на вівторок, 24 жовтня, російські загарбники знову атакували Україну ударними безпілотниками типу "Шахед". Ворог випустив дрони з південного напрямку (Чауда, Крим).

Про це поінформували Повітряні сили Збройних сил України.

Рашисти били по Україні шістьома безпілотниками, усі їх було знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Зокрема, винищувальною авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами в межах Хмельницької, Вінницької та Миколаївської областей.

Нічна атака 24 жовтня

Окупанти у ніч із 23 на 24 жовтня зробили чергову спробу атакувати територію України за допомогою дронів-камікадзе. Повітряні сили ЗСУ попереджали про загрозу застосування "шахедів" мешканців південних, центральних і навіть частин західних областей.

Про роботу українських Сил протиповітряної оборони повідомлялося у Черкаській області. Місцеві пабліки повідомляли про вибухи поблизу Вінниці — це була робота ППО.

Також у східних та південних регіонах кілька разів за ніч оголошувалась повітряна тривога через загрозу ракетних ударів.

Нагадаємо, що у ніч на 23 жовтня російські окупаційні війська також атакували Україну "шахедами", керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу. Протиповітряна оборона спрацювала на відмінно, адже було знищено усі повітряні цілі ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 09:02