Скріншот з відео

Нічний обстріл Сум: в ОВА повідомили про наслідки (відео)

Вночі середи, 6 березня, близько першої 01:00 у місті Суми було чутно вибухи. В цей час російські загарбники обстріляли місто безпілотниками типу "Шахед". 

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація у Telegram-каналі.

"Ворог підступно вночі завдав удару "шахедами" по трьох частинах міста. Пошкоджені житлові квартали. Є постраждалі, але на щастя, без жертв", йдеться у повідомленні.

Відомо, що ворог завдав декілька ударів, один з них по об’єкту критичної інфраструктури, два по цивільних об’єктах.

Зазначається, що один із "шахедів" влучив посеред двору, між багатоповерхівками. В результаті у квартирах вибило скло у віконних шибках, також пошкоджено кілька автівок у дворі. За даними начальника ОВА Олексія Дрозденка, поранено чотири людини, їм надана допомога на місці.

На місцях влучань наразі працюють штаби з ліквідації надзвичайних ситуацій, пункти незламності. В ОВА закликають містян звертатися туди за допомогою у будь-яких питаннях.

"Постраждалим надається допомога, фіксуються пошкодження. Всі, кому потрібна допомога, можуть звернутися до представників штабу, які працюють на місцях прильотів", повідомив секретар міської ради Артем Кобзар, який виконує обов’язки міського голови.

Нагадаємо, вночі 6 березня війська країни-агресорки атакували Хмельницьку область іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Під час обстрілу пошкоджень зазнав об'єкт інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2024 09:59