Фото: ілюстративне Джерело: ТСН

Рашисти обстріляли Красногорівку на Донеччині, загинув пенсіонер

У вівторок, 5 березня, війська країни-агресорки обстріляли місто Красногорівка у Донецькій області. Внаслідок ворожої атаки загинув місцевий мешканець.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Сьогодні зранку росіяни щільно обстрілювали місто з артилерії — смертельне поранення отримав 72-річний чоловік", — розповів Філашкін.

Посадовець також додав, що Красногорівка вже десять років перебуває на лінії фронту, і з кожним днем жити там стає все небезпечніше.

"Прошу всіх: бережіть себе та своїх близьких! Евакуюйтесь своєчасно!" — закликав очільник ОВА.

Водночас, за інформацією Філашкіна, всього за минулу добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 327 осіб, у тому числі 71 дитину.

Зауважимо, 4 березня в Донецькій області російські окупанти безпілотником атакували рятувальників. На момент удару вони гасили пожежу в Краматорському районі. Внаслідок обстрілу загинули двоє пожежників, яким було 29 і 31 рік.

Нагадаємо, 29 лютого війська країни-агресорки завдали авіаудару по селу Щербинівці Бахмутського району. Постраждали троє місцевих мешканців.

Крім того, 22 лютого російські окупанти атакували місто Курахове на Донеччині з використанням КАБ-250. Ворожий удар припав на одне з підприємств. Дев’ятеро працівників зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2024 15:55