Фото: соцмережі / ілюстративне

Нічний ракетний обстріл Харкова: з'явилися нові деталі

У ніч на 1 жовтня російські терористи обстріляли Харків. Для атаки на обласний центр окупанти використали зенітні ракети С-300.

Про це у Telegram повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами чиновника, близько 01:00 загарбники завдали ракетного удару. Було зафіксовано "прильоти" трьох ракет С-300. За попередніми даними, рашисти вдарили ракетами по території цивільного підприємства: там спалахнула пожежа. 

"Інформація про наслідки обстрілу уточнюється", — додав Синєгубов.

Варто відзначити, що уночі Повітряні сили ЗСУ повідомляли про загрозу обстрілів "шахедами" Вінницької, Кіровоградської, Черкаської областей. Також військові попереджали про загрозу застосування ворогом балістичного озброєння у Донецькій, Запорізькій, Чернігівській, Полтавській. Крім цього, у Харківській та Сумській областях області була небезпека атаки як дронами, так і ракетами.

Нагадаємо, у ніч на 1 жовтня російські терористи атакували безпілотниками Кривий Ріг. Внаслідок ворожих обстрілів постраждала цивільна інфраструктура.

Також минулої ночі російська армія атакувала безпілотниками Черкащину. Під час повітряної тривоги ворог поцілив у промисловий обʼєкт  в Умані. За даними рятувальників, у результаті влучань виникла пожежа у складських приміщеннях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 09:53