Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Нічний ракетний обстріл Полтавщини: перші деталі від ОВА

Вночі у п'ятницю, 16 лютого, рашисти завдали ракетного удару по Миргородському району Полтавської області. Сталося влучання на відкритій території.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"Чергова ракетна атака по Миргородському району. Вночі було влучання на відкритій території. На щастя, жертв та постраждалих немає", — поінформував він у Telegram.

Зазначимо, що вибух у Миргородському районі пролунав о 00:06. Перед тим в регіоні було оголошено повітряну тривогу у зв'язку із загрозою ворожих ракетних ударів. В командуванні Повітряних сил Збройних сил України фіксували рух ракети, імовірно Х-59, у напрямку Миргорода.

Нагадаємо, що зранку 15 лютого російські окупанти знову атакували Україну. Летіли крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55, морського базування — "Калібр", балістичні ракети "Іскандер-М" / KN-23, зенітні керовані ракети С-300, керовані авіаційні ракети Х-59. Усього зафіксовано пуски 26 ракет різних типів. Сили та засоби Повітряних сил і Сил оборони України знищили 13 ракет різних типів.

Ввечері 15 лютого російські терористи з реактивної системи залпового вогню "Ураган" обстріляли село на Донеччині. Внаслідок ворожого удару по Зорі Іллінівської громади одна людина загинула і дві поранено.

Також російські терористи обстріляли населений пункт Вільхуватської громади, що на Харківщині. Внаслідок ударів двох ворожих керованих авіабомб загинуло щонайменше троє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2024 08:34