Фото: Instagram Фернандо Переса Альгаби

Ноги та руку у валізі знайшли діти: в Аргентині вбили і розчленували мільйонера (фото)

В Аргентині відомого 41-річного мільйонера Фернандо Переса Альгабу, який вважався зниклим безвісти, вбили та розчленували. Тіло бізнесмена, який займався орендою дорогих авто та криптовалютою, склали у валізку і викинули в річку.

Про це пише El País.

Криптомільйонер жив у Барселоні, а до Аргентини приїхав за тиждень до смерті, пише ЗМІ. Він винайняв квартиру і 19 липня мав повернути ключі, але до орендодавця не з'явився і не відповідав на телефонні дзвінки. Власник нерухомості звернувся до поліції.

Як пише видання, діти гралися біля струмка у містечку Інхеньєро Бадж неподалік Буенос-Айреса і побачили червону валізу. Всередині знайшли ноги та передпліччя жертви. У воді знайшли руку. Через три дні пошуків правоохоронці знайшли голову та тулуб убитого.

"Експертиза показала, що злочинець тричі вистрілив у бізнесмена, а згодом порізав на шматки. Характер розрізів свідчить про роботу професіонала. Альгабу впізнали за відбитками пальців та характерними татуюваннями на тілі", — йдеться в матеріалі.

В Аргентині мільйонера вбили і розчленували

Фото: El País

Правоохоронці припускають, що вбивство сталося через гроші, бізнесмен мав багато боргів, які він не віддавав. Поліція вже заарештувала одного підозрюваного, який може бути пов'язаний із вбивством.

Нагадаємо, поліцейські затримали 51-річного киянина. Він у своєму заміському будинку вбив 49-річного товариша та автівкою вивіз тіло в Чернігівську область. За матеріалами справи, 18 липня о 07:00 ранку до поліції Чернігівщини надійшло повідомлення від мешканки села Нічогівка Козелецької селищної громади. Жінка виявила біля місцевого кладовища сліди згарища, у якому були кістки та людський череп. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.08.2023 17:30