Скріншот з відео

Нічний обстріл Харкова ракетами С-300: чоловік отримав поранення

У ніч на 31 липня російські загарбники вгатили по Харкову ракетами С-300 з території Бєлгородської області. Внаслідок атаки поранення отримав чоловік.

Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"О 12 годині ночі російські окупанти здійснили запуск по нашому регіону ракет типу С-300 з території Бєлгородської області", — сказав він.

За словами Чубенка, в Харкові було влучання по території Новобаварського району, у складські приміщення одного з комерційних підприємств. На місці "прильоту" тілесні ушкодження отримав чоловік, він перебував неподалік від епіцентру вибуху. Також внаслідок влучання сталася пожежа на площі 200 м кв.

Речник зазначив, що ще одна ракета влучила по території приватного домоволодіння у селищі Великий Бурлук: загиблих і травмованих немає.

Нагадаємо, протягом 30 липня рашисти тричі обстрілювали Костянтинівку Донецької області. Внаслідок двох денних ударів по місту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Снарядами було пошкоджено щонайменше 12 житлових будинків та газопровід. В ході вечірнього обстрілу населеного пункту поблизу цвинтаря уламками снаряда поранило чоловіка 44 років, а на власному подвір'ї дістала мінно-вибухових травм 68-річна місцева мешканка. Пошкоджено приватні житлові будинки.

Раніше повідомлялось, що росіяни щодня обстрілюють населені пункти, що розташовані поблизу кордону у Сумській області. Для терору місцевих мешканців ворог застосовує далекобійну артилерію та міномети. Через обстріли багато будинків зруйновані частково або вщент.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 06:14