Фото: ДСНС / ілюстративне

Нова порція "бавовни" у РФ: на Бєлгородщині дрон атакував нафтобазу

У ніч на 5 березня у Бєлгородській області Росії сталася пожежа на нафтобазі. За попередньою інформацією, Губкінську нафтобазу атакував дрон.

Про це пишуть росЗМІ.

Медіаресурси країни-агресора повідомляють, що у селі Довге у Бєлгородській області буцімто атакована безпілотниками Губкінська нафтобаза. На території підприємства розпочалася пожежа.

"Надзвичайна подія у Губкінському міському окрузі. Після вибуху зафіксовано пожежу на інфраструктурному об'єкті. Постраждалих немає. Оперативні та аварійні служби працюють на місці. Усі обставини події встановлюються", зазначив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram-каналі.

Додамо, що 29 лютого чотири безпілотники атакували територію в районі села Головчине Грайворонського району Бєлгородської області. У наслідок цього пошкоджено зенітний ракетно-гарматний комплекс (ЗРГК) "Панцир-С1". Поранено двох військовослужбовців.

Нагадаємо, 19 січня у російському місті Клинці Брянської області спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Росіяни заявляли, що загоряння сталося внаслідок атаки безпілотника. За словам губернатора Брянської області РФ Олександра Богомаза, дрон був приземлений засобами радіоелектронної боротьби Міністерства оборони РФ, проте при його знищенні відбулося скидання боєприпасу на територію Клинцівської нафтобази.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2024 09:30