Фото: "Нова Пошта"

"Нова пошта" змінює назву

Один найбільших операторів поштового зв’язку України, компанія "Нова пошта", змінює назву. Відтепер вона називатиметься NOVA.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Ми вже набагато більше, аніж пошта. Саме тому ми прибираємо це слово у назві групи компаній. Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast Easy Safe Human Tech Growth",  прокоментував рішення співвласник групи NOVA В'ячеслав Климов.

Зазначається, що група NOVA складається з шести компаній: "Нова пошта" в Україні, Nova Post Europe, Nova Global, авіакомпанія Supernova Airlines, фінансова компанія NovaPay, IT-компанія Nova Digital.

Додамо, що "Нова пошта" працює на ринку з 2001 року. Власники компанії В'ячеслав Климов та Володимир Поперешнюк. У липні 2023 року співвласник Нової пошти В'ячеслав Климов сказав, що капіталізація його компанії перевищує 1 мільярд доларів. На даний час компанія "Нова пошта", окрім доставки, продає послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі.

Нагадаємо, у грудні "Нова пошта" та фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" зібрали понад 330 мільйонів гривень на комплексний зв’язок для сил протиповітряної оборони у рамках проекту "Запакуй небо — прокачай ППО".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.01.2024 12:33