НЗФ 22 рази обстрілювали позиції українських військових - один військовий загинув

28 ЛИПНЯ 2017 08:31

Протягом минулої доби, незаконні збройні формування 22 рази обстрілювали позиції українських військових. П’ятеро бійців отримали поранення, один загинув. Про це передає TrueUA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО у мережі Facebook.

 

«На Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях у Кримському, Новозванівці, Новотошківському. В районі Попасної злочинці застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП», – йдеться у повідомлені. 

 

Також зазначається, що на Маріупольському напрямку, ввечері, під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти сил АТО у Павлополі та Водяному. А по Талаківці, бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.

 

Крім того, близько 20 години, злочинці півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях неподалік Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Внаслідок цього обстрілу один український військовий отримав поранення. 

 

 

 

Події, 28.07.2017 08:31