Фото: АрміяInform

"Обіцяємо продовження "спекотного сезону": військові анонсували нову "бавовну" у Криму

Атака по судах Чорноморського флоту Російської Федерації у Севастополі є одним із елементів великої й потужної операції Збройних сил України. Проте це лише початок. 

Таку заяву в ефірі телемарафону зробила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

"Достатньо багато хороших новин було після цієї ночі, пов’язаних з цілями, які було уражено в Севастополі. Зараз триває дорозвідка і й збір інформації про вплив атаки", — сказала вона.

За її словами, на Кримському півострові досить неспокійно.

"Ми ж своєю чергою, не дивлячись на те, що погода зараз характеризується прохолодними ночами, обіцяємо продовження "спекотного сезону" для окупантів в Криму", — наголосила Гуменюк.

Вона зазначила, що окупанти намагатимуться посилити протиповітряну оборону стратегічно важливих об’єктів в Криму.

"Вони повністю усвідомлюють рівень небезпеки, який ми здатні забезпечити й тому будуть намагатись відповісти на наші дії. Ми ж до всього готові. Хочу зазначити, що події останнім часом є одним з елементів великої та потужної операції", — резюмувала міністр.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки повідомили про ураження двох російських суден в Севастополі. Влучили в судноремонтний завод ім. С. Орджонікідзе. На його території сталося як мінімум три потужні вибухи.Під час нічної атаки на суднобудівний завод вдалося пошкодити великий десантний корабель та підводний човен.

За даними окупаційної "влади", внаслідок удару постраждали, за попередніми даними, 24 особи, у чотирьох стан середнього ступеня важкості. Представники окупантів повідомляють, що після удару виникла сильна пожежа на південному майданчику Севморзаводу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2023 18:57