Фото: instagram.com/chornamamba

Обізвала українців "рагулятами", а ЗСУ — "дном": блогерка зі Львова втрапила у гучний скандал

Блогерка зі Львова Христина Горун втрапила у гучний скандал через свої музичні вподобання. Зокрема, дівчина обізвала всіх, хто слухає українську музику, "рагулятами" та підтримала поціновувачів путініста Лепса.

Скріншоти скандальних заяв дівчини опублікували у Twitter.

Зокрема, блогерка відреагувала на скандал щодо любителів путініста Лепса, які накинулися на місцевого жителя після зауваження. Львів'янка стверджує, що вона завжди слухала російську музику і робитиме це й надалі.

"Слухайте свій несмак типу Джері Хейл чи як цю безталанну звати, чи Калуша і решта жахливих виконавців, і не зайоб**те людей. Я ж терплю цей піз**ць у таксі, в закладах, на вулиці і т.д. І ви, рагулята, потерпите. Також не рекомендую мені щось на це відповідати, бо не стягнете", — зазначила дівчина.

Львівська блогерка втрапила у скандал

Фото: соцмережі

Після таких висловів на дівчину полилася купа хейту. Проте це її не спинило, а навпаки — ще більше роздратувало.

"Та-та, нашліть і на мене мусарів, я х*р вибачусь. Можу хіба на відео ще раз всіх вас на**й послати", — додала дівчина.

Львівська блогерка втрапила у скандал

Фото: соцмережі

На цьому скандал не завершився, адже у соцмережах користувачі поширили скріншот переписки, де Христина назвала українську армію "дном".

Львівська блогерка втрапила у скандал

Фото: соцмережі

Але згодом дівчина все ж перепросила за свої слова і заявила, що не впевнена в тому, що писала подібне, а "багато чого вже перекрутили".

"Конкретно перед ЗСУ я вибачаюся. Це абсолютно щирі вибачення, коли я відчуваю за собою вину, коли я дійсно неправа. За таке дійсно вибачаюся, тому що це не правильно, не важливо, чи це було на емоціях, чи це був стрес", — сказала блогерка зі Львова.

Місцеві ЗМІ зауважують, що через скандальні висловлювання дівчини нею вже зацікавилися правоохоронні органи.

Нагадаємо, у центрі Львова стався конфлікт між перехожим та трьома хлопцями, які слухали у авто музику російського співака Григорія Лепса, який підтримує збройну агресію Росії проти України. Один з любителів російської попси отримав протокол про хуліганські дії, а усі разом — повістки на військкомат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.05.2023 11:46