Фото: соцмережі

У Львові поціновувачам пісень путініста Лепса видали повістки у військкомат

У центрі Львова стався конфлікт між перехожим та трьома хлопцями, які слухали у авто музику російського співака Григорія Лепса, який підтримує збройну агресію Росії проти України. Один з любителів російської попси отримав протокол про хуліганські дії, а усі разом — повістки на військкомат.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області у Telegram-каналі.

Інцидент трапився біля пам'ятника Адаму Міцкевичу. На паркінг заїхав чорний "Рейндж Ровер", з якого гучно лунала музика російського виконавця. Львівський журналіст Роман Гурський вирішив зробити зауваження та записав все на відео. "Любителі Лепса" відмовилися вимикати музику, назвали війну з Росією "політичним конфліктом". Львів'янин після цього звернувся в поліцію.

Увага, на відео нецензурна лексика!

 

"Учора ввечері ми отримали орієнтування про осіб, які їдуть на автомобілі Range Rover і неадекватно поводяться. Спочатку вони гучно слухали музику ворога в центрі Львова, а потім агресивно повелися з чоловіком, який зробив їм зауваження", — йдеться у повідомленні поліції.

Після повідомлення про інцидент, патрульні зупинили зазначений транспортний засіб на вулиці Кульпарківській, та з'ясували, що водієм є 26-річний житель Донецької області. Найбільш агресивним у компанії виявився 20-річний мешканець Одеси. У Львівському районному управлінні поліції №1 молодий чоловік отримав протокол за хуліганські дії, після чого всіх причетних до ситуації перевірили на можливу співпрацю із ворогом.

"Водій, пасажир та їхні друзі отримали повістки від військових", — повідомляють у поліції.

Нагадаємо, у Львові розгорівся скандал. Студенти Українського католицького університету під час війни влаштували дискотеку у будинку вчених.

Також на Київщині, у місті Бровари, спалахнув мовний скандал в одному з магазинів. Там продавець відмовилася обслуговувати українською мовою клієнтку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 09.05.2023 13:59