Фото: Травесті-діва Монро / instagram.com/monritta

Скандал під час "Євробачення": українська співачка назвала коментаторку "трансвеститом"

Через "Євробачення-2023" розгорівся черговий скандал за участю української співачки Анжеліки Рудницької. Артистка назвала коментатора шоу "Щоденники "Євробачення 2023" трансвеститом. Пост стосувався травесті-діви Монро.

"Щоденники "Євробачення" сьогодні коментували трансвестит і телевізійний ватник", — написала Анжеліка у Facebook.

Анжеліка Рудницька Монро

Скріншот з Facebook-сторінки Анжеліки Рудницької

Реакція телеведучої та акторки Монро не змусила себе довго чекати: через скандальний коментар Рудницької вона скасувала запланований ефір.

Реакція соцмереж

Варто відзначити, що соцмережі також гнівно відреагували на витівку Анжеліки Рудницької. Співачку розкритикували в коментарях: дописувачі писали, що їм "соромно за поведінку Рудницької".

Згодом скандальний допис Рудницької був видалений з її сторінки. Співачка більш детально виклала свою позицію у наступному пості: Анжеліка готова попросити вибачення за свої слова, але й чекає таких дій від тих, хто ображав її у соцмережах.

"Чи вкладала я в це слово негативну конотацію? Ні. Чи намагалася когось принизити або образити? Ні. Чи ховаюся я від когось? Ні. Я готова перепросити за слова і вислухати вибачення від тих, хто публікує паскудства щодо мене. Толерантність — поняття не однобоке", — заявила Рудницька.

Позиція Монро

Коли градус конфлікту дещо знизився, з'явилась й реакція Монро. Акторка вирішила прокоментувати ситуацію та зізналася, що слова Рудницької її зачепили, адже знає Анжеліку особисто і про її внесок у розвиток музики в Україні.

Травесті-діва заявила, що слово трансвестит у 2023 році має образливий характер. Ще більше її обурило, що Рудницька його розмістила поруч зі словом "ватник". Також Монро сумнівається, що Анжеліка просто помилилася.

"Хитренька пані Анжеліка, зрозумівши, що зашкварилася, розігрує типову карту скривдженої – ой я необачно помилилася, і звісно ж волає про толерантність. Нешановна Анжеліка, через таких, як ви, наше суспільство досі буллить, хейтить, ображає, ненавидить і знищує не таких, як ви", — додала Монро.

Нагадаємо, у Ліверпулі, Велика Британія, 9 травня відбувся перший півфінал конкурсу "Євробачення-2023", на якому змагалися 15 країн-учасниць. До фіналу пройшли лише 10 музичних виконавців — вони стали найкращими за версією глядачів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.05.2023 13:36