Фото: РНБО

Оборонні рішення для кожної області України: Данілов заінтригував гучною заявою

Військове керівництво держави планує ухвалити важливі оборонні рішення для кожної області України. Це відбудеться вже на наступній Ставці верховного головнокомандувача.

Таку заяву зробив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

За словами Данілова, українці дещо розслабились та повірили у завчасну перемогу над ворогом. Він запевнив, що це дуже небезпечна тенденція.

"Нам треба готуватися, нам потрібно дуже уважно стежити за всіма подіями, що відбуваються на території наших міст. На додаток, можу анонсувати, що на найближчому засіданні Ставки верховного головнокомандувача будуть ухвалені певні рішення у розрізі кожної області, яка знаходиться на території нашої країни. Які це будуть рішення, ми вам обов'язково повідомимо одразу після засідання Ставки", — зазначив Данілов.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден заявив, що Збройні сили України готуються до контрнаступу. Для цього українським військовим потрібно протидіяти російській тактиці.

Відомо, що Україна отримає бойові танки Abrams M1 від Сполучених Штатів Америки. Йде мова про 31 одиницю.

Раніше президент України Володимир Зеленський подякував партнерам за надання танків. Глава держави наголосив, що для України є важливими їх кількість та терміни постачання.

Війна, 25.01.2023 22:57