Фото: соцмережі

Образилася на покупця: в Одесі жінка продала квартиру, а потім спалила її

В Одесі затримали 36-річну жінку, яка злочинним способом проникла у квартиру, яку до цього продала за 1,5 мільйона гривень, та підпалила її. За скоєне їй загрожує до десяти років тюрми.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

За даними правоохоронців, влітку в одному з житлових будинків у Хаджибейському районі Одеси згоріла квартира. Працівники ДСНС загасили пожежу, проте вогонь пошкодив усе, навіть опорні конструкції. Згодом поліцейські встановили, що підпал вчинила колишня власниця помешкання.

Під час розслідування було встановлено, що 34-річний чоловік за 1,5 мільйона гривень купив цю квартиру у 36-річної жінки. Він дозволив їй там пожити, поки не заселяться нові мешканці. Проте, коли настав час виселятися — це її образило і вона вирішила помститися.

"Виселившись, ввечері жінка повернулась, проникла в житло через вікно, розбивши його молотком, який принесла з собою, підпалила матрац на ліжку і втекла", — розповіли у поліції.

Правопорушниці повідомлено про підозру одразу за двома статтями ККУ. Також поліцейські встановили, що вона уже була засуджена за незаконне зберігання наркотиків і за скоєне отримала покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Наразі слідство тримає. Жінці мають обрати запобіжний захід. Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Нагадаємо, у вересні у Київській області в одному з сіл Білоцерківського району 42-річний чоловік підпалив авто свого сусіда, щоб той не зміг поїхати з родиною до іншого міста. За цей злочин йому загрожує до 10 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.10.2024 17:25