Фото: t.me/odesacityofficial

Обстріл Одещини: військові назвали ціль окупантів

Російська армія атакувала Одеську область уночі, 14 серпня, "шахедами" і крилатими ракетами морського базування. Пошкоджено супермаркет і гуртожиток одного з навчальних закладів. Ракети доводилось збивати над житловими кварталами.

Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк. 

"Це означає, що саме туди ворог спрямовував ракети. І, зокрема, від падіння уламків ракет сталася пожежа й у супермаркеті. Люди отримали поранення від вибухових хвиль і падіння тих предметів, які були у супермаркеті", — сказала Гуменюк.

Обстріл Одещини 14 серпня

У ніч на 14 серпня ворожі війська атакували Одесу крилатими ракетами та дронами-камікадзе. Ворог тероризував місто у три етапи.

Загалом ворог випустив вісім ракет та 15 БпЛА. Уламки знищеної цілі пошкодили гуртожиток у центрі Одеси, а також супермаркет. Крім того, на двох об'єктах сталася пожежа. За попередньою інформацією, постраждали троє людей — це співробітники супермаркету.

Раніше повідомлялось, що 13 серпня рашисти увесь день обстрілювали Херсонщину, внаслідок чого семеро людей загинули та дев'ятеро отримали поранення. Наймолодшій жертві окупантів — маленькій Софійці — було усього 23 дні від народження: ворожі обстріли вбили також її 12-річного братика та маму з татом. Зокрема, росіяни у неділю обстріляли Херсон, Велетенське, Золоту Балку, Станіслав, Комишувату та Широку Балку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2023 09:59