Фото: Херсонська обласна прокуратура

У лікарні померла дитина, яка постраждала під час ранкової атаки на Херсонщину

На Херсонщині зросла кількість загиблих внаслідок російського обстрілу. У лікарні помер 12-річний хлопчик, якого дістали з-під завалів знищеного окупантами будинку. 

Про це у Telegram повідомляє Херсонська обласна прокуратура. 

У неділю вранці, 13 серпня, російські терористи вгатили артилерією по Херсонщині. Раніше повідомлялось, що внаслідок атаки в Широкій Балці загинув місцевий житель, а також сім’я — чоловік, дружина та їхня донечка, якій було лише 23 дні від народження. Ще одна дитина, 12-річний хлопчик був госпіталізований у критичному стані. Тепер стало відомо, що підліток помер у медзакладі.

"У лікарні помер 12-річний хлопчик, якого дістали з-під завалів будинку в одному з населених пунктів Станіславської громади. Ворожий снаряд забрав життя двох дітей та їхніх батьків", — зазначили в обласній прокуратурі.

Нагадаємо, 12 серпня російські загарбники атакували дронами Херсонську область. Під ворожим обстрілом опинився Бериславський район. За попередньою інформацією, двоє людей отримали поранення.

Також у суботу рашисти вдарили по Оріхову на Запоріжжі. Внаслідок удару загинув поліцейський, ще 12 громадян отримали поранення, серед них — четверо працівників поліції, двоє з яких у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.08.2023 15:40