Фото: МВС

Загинули п'ять дорослих та немовля: російські терористи вгатили по Херсонщині (фото)

У неділю вранці, 13 серпня, російські терористи вгатили артилерією по Херсонщині. Внаслідок атаки загинули щонайменше п'ять дорослих та 23-денна дитина.

Про це повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Він заявив, що окупанти вдарили по селу Станіслав з реактивних систем залпового вогню. Також було зруйновано й пошкоджено п'ять приватних житлових будинків.

"У Станіславові зафіксовано 12 прильотів. Загинуло двоє чоловіків. Ще одна жінка травмована. Отримує медичну допомогу", — йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що у Широкій Балці внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув місцевий мешканець і сім’я — чоловік, дружина та їхня донечка, якій 23 дні від народження, а 12-річного сина госпіталізували у тяжкому стані. Стан дитини критичний.

Фото: Telegram Ігоря Клименка

Обстріл Оріхова 12 серпня: наслідки

У результаті удару загинув поліцейський, ще 12 громадян отримали поранення, серед них — четверо працівників поліції, двоє з яких у важкому стані.

Парамедики надали постраждалим першу медичну допомогу та наразі транспортують їх до медичних закладів.

Нагадаємо, 12 серпня, російські загарбники атакували дронами Херсонську область. Під ворожим обстрілом опинився Бериславський район. За попередньою інформацією, двоє людей отримали поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.08.2023 12:59