Колаж TrueUA

Обстріл "шахедами" Харкова: у поліції уточнили дані щодо наслідків

Російські окупанти у ніч на неділю, 31 грудня, атакували Харків ударними дронами. По ворожих цілях працювали Сили протиповітряної оборони, однак зафіксовано кілька прильотів.

Спершу мер міста Ігор Терехов повідомив про кілька влучань у середмісті в житлові будинки.

"Працюють усі відповідні служби. Інформація щодо постраждалих уточнюється", — зазначав він й додав, що на місці влучань виникли пожежі.

Пізніше начальник Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко повідомив "Суспільному", що один із "шахедів" влучив у житлову будівлю, а другий — у будівлю соціальної інфраструктури

"Інформації про загиблих і поранених нині немає. Над містом були збиті ще кілька безпілотників. Скільки саме — будуть встановлювати", — зазначив він.

Мер Терехов запевнив, що мешканцям буде надана необхідна допомога.

Нагадаємо, ввечері 30 грудня російські загарбники також здійснили масовану атаку по Харкову. Внаслідок ворожих ударів поранено 21 особу, серед них — діти та іноземець. За попередніми даними, ворог бив по місту ракетами типу С-300 з території з Бєлгородської області РФ.

У результаті обстрілів пошкоджено готель, багатоквартирні житлові будинки, дитячий садок, адміністративні будівлі, магазини, ресторани, торговельні павільйони та автомобілі людей тощо. У прокуратурі показали фото наслідків обстрілу Харкова у суботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.12.2023 03:35