Фото: Сумська обласна прокуратура

Обстріл Сумської області: поранення отримали двоє дітей

Внаслідок обстрілу міста Середина-Буди Сумської області 2 вересня поранення отримали четверо людей, з них двоє — діти. 

Про це повідомила прес-служба Сумської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що ворог задав удару по місту за допомогою артилерії. Загалом прогриміло 10 вибухів. Внаслідок обстрілу під час виконання службових обов’язків загинув старший слідчий слідчого відділу Шосткинського районного управління ГУНП у Сумській області Руслан Фараонов. Ще четверо цивільних мешканців отримали поранення, двоє з яких  діти.

"Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Пораненим надається вся необхідна допомога, молимося за їх найскоріше одужання. Спрямовуємо свої сили і гнів до ворога на допомогу нашим захисникам. Нелюди відповідатимуть за кожне відібране життя", — сказав начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.

Нагадаємо, 2 вересня російські терористи обстріляли з мінометів місто Середина-Буда Сумської області. Ворожі снаряди поцілили у автівку енергетиків. Згодом стало відомо, що через обстріл загинув працівник правоохоронних органів Руслан Фараонов.

Також 2 вересня, російські військові атакували місто Краматорськ Донецької області. На дорогах лишилися нерозірвані снаряди. Також за даними місцевих пабліків, під вогнем окупантів опинилося і кладовище. Внаслідок прильоту там порозривало могили, також знищено пам'ятники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2023 22:10