Фото: Mind.ua

Очільника "Київміськбуду" Кушніра відсторонили від виконання обовʼязків

Керівника "Київміськбуду" Ігоря Кушніра відсторонили від виконання обовʼязків. Таке рішення ухвалили члени Наглядової ради та Правління ПрАТ "Київміськбуд".

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Він також заявив, що працює тимчасова контрольна комісія, яку створили депутати Київради. Вона має надати результати перевірки діяльності товариства та його керівництва. 

"Наглядова рада доручила "Київміськбуду" продовжувати здійснювати діяльність щодо виконання зобов’язань перед інвесторами", — додав Кличко.

Як повідомлялося, журналісти видання Bihus.Info встановили, що Ігор Кушнір покинув Україну з довідкою про інвалідність. Після цього разом з дружиною у травні 2023 року підкорив вершину гори Еверест. Сам Кушнір заявив, що перетинав кордон на законних підставах, зокрема — для медичних консультацій щодо онкологічного захворювання. Він також запевнив, що знятий з військового обліку згідно чинного законодавства. За даними журналістів Bihus.info, Кушнір за час повномасштабної війни пробув за кордоном близько восьми місяців.

Нагадаємо, раніше журналісти виявили на Лазуровому узбережжі розкішну віллу, оформлену на французьку фірму, яку три роки тому придбала компанія дружини президента "Київміськбуду" Кушніра. Цікаво, що сам забудовник стверджує, що не володіє майном за межами України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.07.2023 13:35