Фото ілюстративне зі соцмереж

Окупанти атакували Херсонщину з дрона: вбили 69-річного чоловіка

Російські загарбники вкотре атакували території Херсонської області. В результаті ворожої атаки загинув місцевий 69-річний чоловік.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Окупаційні війська атакували Станіслав із безпілотника", — написав він у своїх соціальних мережах.

За його даними, в результаті ворожої атаки загинув 69-річний місцевий мешканець.

Загалом херсонська влада повідомляла, що за вчора російська армія 83 рази атакувала Херсонщину. Майже 450 снарядів випустили по мирних населених пунктах регіону.

"Але нас не зламати. Ми продовжуємо відбудову регіону, розмінування, підтримуємо наших оборонців", — йдеться в повідомленні.

У п'ятницю, 22 грудня, внаслідок ворожої атаки на Іванівку Херсонської області постраждало літнє подружжя. До лікарні доставили 76-річну жінку з легкими травмами. ЇЇ 81-річний чоловік отримав поранення середнього ступеня важкості.

У листопаді стало відомо, що наші воїни закріплюються на лівому березі Херсонської області. У Генштабі пояснили, що Збройні сили України хочуть відтіснити російських окупантів від правого берега Дніпра. Це дозволить зменшити обстріли цивільних.

Нагадаємо, що 20 грудня в одному з населених пунктів на тимчасово окупованій частині Херсонщини окупанти застрелили школяра. Вбивство восьмикласника сталося на очах у родини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 17:24