Фото ілюстративне. Джерело: Херсонська прокуратура

Окупанти б'ють по Херсонщині: влада повідомляє про загиблого

В суботу, 9 вересня, Росія обстріляла селище Сонячне на Херсонщині. Загинув мирний 48-річний чоловік.

Про це голова Херсонської військової адміністрації Олександр Прокудін написав у Telegram. Він наголосив, що обстріл може продовжуватися. Очільник ОВА закликав не покидати укриттів.

"Вдень російська армія вкрила вогнем Сонячне. Поцілили в приватні будинки. 48-річний чоловік загинув на місці", — йдеться в повідомленні.

Обстріли Херсонщини

Нагадаємо, 8 вересня на деокупованій території Херсонщини на російській міні підірвалися троє вибухотехніківОдин з саперів у важкому стані, його оперують. Це сапери організації The HALO Trust, яка займається гуманітарним розмінуванням області. 

Також 7 вересня російські окупанти обстріляли село Одрадокамʼянка Херсонської області. Постраждали троє місцевих мешканців. 20 хвилин потому рашисти знову атакували село. Цього разу вибуховий предмет скинули з безпілотника. Травми середнього ступеня важкості отримали двоє чоловіків — 58 і 46 років. Зараз вони перебувають у лікарні.

Відомо, що протягом 2 вересня російські загарбники активно обстрілювали Херсонську область. Безпосередньо по обласному центру ворог випустив 14 снарядів. А загалом по Херсонщині здійснив 79 обстрілів, випустивши 510 снарядів з мінометів, артилерії, танків, "Градів", БпЛА, авіації та ЗУ-23.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.09.2023 15:27