Рашисти на Великдень вгатили ракетами по Кременчуку: є загиблі і поранені

25 КВІТНЯ 2022 14:07

Окупанти 24 квітня обстріляли Кременчук Полтавської області, внаслідок чого одна людина загинула і семеро отримали травми різного ступеню.

Про це зранку 25 квітня на брифінгу повідомив начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік, пише TrueUA.

За його словами, загиблим є працівник місцевої ТЕЦ. Ще п'ятеро людей, які отримали поранення, теж є працівниками ТЕЦ. Про ще двох він не уточнив.

"Всі поранені госпіталізовані до лікарень міста і їм надається належна медична допомога", – розповів Лєднік.

Начальник Кременчуцької районної військової адміністрації також заявив, що, за наявними даними, в житловий сектор Кременчука, на щастя, жодна з ракет не влучила. Екологічна ситуація в місті, з його слів, відповідає нормі й жодних випадків щодо пошкодження об’єктів інфраструктури, які містять аміак, не встановлено.

Своєю чергою начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін уточнив, що пожежа на Кременчуцькому НПЗ, яка сталася через ворожий обстріл ракетами, вже ліквідована.

Нагадаємо, що російська армія зранку 25 квітня обстріляла п'ять залізничних станцій в центрі й на заході України. Через це щонайменше 16 пасажирських потягів затримуються.

Події, 25.04.2022 14:07