Фото ілюстративне. Джерело: Херсонська ОВА

Окупанти скинули на Берислав чотири авіабомби: є жертва

Зранку 25 вересня російська авіація атакувала Берислав на Херсонщині. Окупанти скинули на місто чотири авіабомби. 

Про це у Telegram пише голова Херсонської військової адміністрації Олександр Прокудін. За його словами, одна з бомб влучила по будівлі житлово-експлуатаційної контори. Наразі відомо про одного загиблого та декількох травмованих. 

"Ще одна авіабомба знищила житловий будинок. Інформація уточнюється", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що у Херсонській ОВА повідомили, що окупанти майже щодня скидають на Херсонщину близько десяти авіабомб. Окрім того, рашисти подвоїли обстріли регіону. Раніше вороги скидали дві-три авіабомби, бувало й одна, а деколи взагалі не скидали. Зараз — близько десяти майже кожного дня.

Так, зокрема, у неділю, 24 вересня, російські загарбники скинули лише на Херсон дві авіабомби. Внаслідок атаки на одне з підприємств міста травмовано людину. Поранення отримала жінка-охоронець 49 років, яка перебувала на території. 

Також зранку в п’ятницю, 22 вересня, близько 09:00, окупанти вкотре обстріляли житлові квартали Херсона, гатили з артилерії. Херсонська обласна прокуратура повідомила, що у зв’язку з обстрілами розпочато досудове розслідування у кримінальному  провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством.

Нагадаємо, що у вівторок, 19 вересня, російські окупанти обстріляли Херсон з артилерії, влучили в тролейбус і вбили сержанта поліції. Двох чоловіків-пасажирів тролейбуса віком 33 та 57 років доправили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 10:59