Фото: Маріупольська міська рада

Окупанти у Маріуполі вигадали "новий метод" ремонту будинків

Російські загарбники у тимчасово окупованому Маріуполі вигадують "нові методи" ремонту будинків. Вони зносять пошкоджені підʼїзди та будують нові. А ось інша частина будинку залишається у тому ж самому вигляді. 

Про це повідомляє Маріупольська міська рада у Telegram-каналі.

"Будинки, де пошкоджений був навіть один підʼїзд, все одно також мають тріщини та потребують комплексного підходу. Неможливо поєднувати "стару" частину з новобудовою, а свіжий бетон якісно зчепити зі старим 50-70-х років. Стальна стяжка теж не витримає більше двох-трьох років. Такі експерименти здатні лише "продовжити життя" будинку на кілька років. А ось після у жителів почнуться проблеми", йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що окупанти не планують якісно модернізувати житло маріупольців, оскільки будь-який ремонт для них це лише частина пропаганди. 

"Показати так зване "фасадне відновлення", а ось в реальності будинки маріупольців продовжують бути аварійними", наголосили у міськраді.

ремонт будинків окупантами у маріуполі

Фото: Telegram-канал

За словами міського голови Маріуполя Вадима Бойченка, після повернення Маріуполя до України розпочнеться відбудова будинків та кварталів. Для цього Маріупольська міська рада в евакуації за підтримки міжнародних донорів та за участю провідних архітекторів працює над розробкою Плану з відродження міста після деокупації Mariupol Reborn.

Нагадаємо, російські загарбники звели у Маріуполі іпотечний будинок. Однак місцевим жителям тут квартири не надаватимуть. Окупаційна влада зацікавлена у тому, щоб заповнити місто приїжджими росіянами з різних куточків РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.01.2024 00:17