Фото: ілюстративне. Джерело: Аеророзвідка

Окупанти в Криму проводять набір операторів FPV-дронів: їх можуть відправити на війну

На тимчасово захоплених землях російські загарбники продовжують вербувати молодь на війну проти України. Зокрема, у Криму ворог проводить набір на курси оперування FPV-дронами при осередках Добровільного товариства сприяння армії, авіації та флоту Росії (ДОСААФ). 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними джерела, на курс можна потрапити лише за згоди, що після його закінчення учасник зобов'язується піти "добровольцем" на загарбницьку війну проти України.

Таким чином окупанти вкотре порушують міжнародне право й набирають до лав своєї армії жителів окупованих територій, адже росіянам вигідна смерть українців незалежно від сторони за яку вони воюють.

Раніше повідомлялось, що терористи з приватної воєнної компанії "Вагнера" проводять пропагандистські лекції для українських дітей у таборах в окупації. Загарбники популяризують війну Російської Федерації проти їх батьківщини.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях військовослужбовці Росгвардії долучилися до пропагандистських заходів. Цього разу поліцаї обходять дитячі інтернати з агітацією.

Також з'явилась інформація, що окупаційні адміністрації тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей вербують інформаторів серед місцевих безробітних. Також зрадники збирають інформацію про мешканців тимчасово окупованих територій, родичі та друзі яких зараз воюють у Силах оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 08:10