Окупанти вдарили касетними боєприпасами по Торецьку: є загибла

Військові Російської Федерації касетними боєприпасами з РСЗВ "Ураган" вдарили по Торецьку Донецької області. Одна жінка загинула.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури. Там зазначають, що о 18:00 російська армія обстріляла Торецьк, ймовірно, з використанням касетних боєприпасів РСЗВ "Ураган".

"Від ворожого снаряду загинула 39-річна жінка, яка на момент атаки займалася домашніми справами на власному подвір’ї. Ще троє місцевих мешканців отримали осколкові поранення та контузію, серед них подружня пара віком 72 і 73 років та жінка 88 років. Усі постраждалі під час обстрілу перебували вдома", — йдеться в повідомленні.

Постраждалих доставлено до лікарні для надання медичної допомоги. Пошкоджено приватні та багатоквартирні житлові будинки.

Нагадаємо, у низці областей в ніч на 28 серпня оголошували повітряну тривогу через небезпеку завдання російськими окупантами ракетних ударів. У Дніпропетровській області працювала протиповітряна оборона. Внаслідок ворожої атаки влучання та руйнування зафіксовані у Кривому розі та на Полтавщині. Внаслідок обстрілу Полтавської області щонайменше двоє людей загинули.

Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що російські окупанти завдали удару ракетами морського та повітряного базування по Україні. Зокрема, ворог випусти по України чотири "Калібри" та дві керовані авіаційні ракети Х-59 з двох літаків Су-34. В результаті бойової роботи знищено чотири повітряні цілі: дві крилаті ракети "Калібр" та дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2023 23:17