Фото ілюстративне.Джерело: соцмережі

Окупанти вдарили по Херсонщині: є загиблий

У неділю, 8 жовтня, росіяни обстріляли Херсонщину. В Антонівці від ворожої атаки загинув 50-річний чоловік.

Про це у Telegram повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. За його словами, життя українця забрав російський боєприпас.

"Сьогоднішні російські обстріли забрали життя людини. В Антонівці загинув 50-річний чоловік. Деталі його загибелі встановлюються", — написав начальник Херсонської ОВА.

Російські обстріли Херсонщини

Вночі 8 жовтня російські загарбники били по Херсонській області. Внаслідок атак поранення отримали понад десять місцевих жителів. Травми отримали 11 містян. У стані середньої важкості госпіталізували 27-річну жінку та її дев'ятимісячну доньку. Також серед травмованих — 33-річний медик Червоного Хреста. У нього вибухова травма та контузія. Чоловіка госпіталізували.

5 жовтня російські війська масовано атакували Берислав Херсонської області. Ворожі снаряди влучили у місцеву лікарню. Пряме влучання сталося у місцеву лікарню. У будівлі вщент знищено четвертий поверх, ще один — частково. Також ворожим вогнем пошкоджено машини "швидкої".

Нагадаємо, російські війська також 5 жовтня завдали удару по Херсону. Внаслідок обстрілу житлових кварталів середмістя Херсона загинули двоє людей — чоловік і жінка віком приблизно 50–55 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.10.2023 23:30