Фото ілюстративне. Джерело: Telegram Олександра Прокудіна

Окупанти вдарили по житлових будинках на Херсонщині: є загибла

У ніч на суботу, 26 серпня, російські загарбники з артилерії обстріляли Ольгівку Бериславського району Херсонської області. Внаслідок атак на житлові будинки численні опіки отримала 83-річна жінка.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. 

Херсонська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Постраждала пенсіонерка померла у лікарні.

"Її доставили до лікарні. Але, на жаль, травми виявилися занадто важкими. У медзакладі вона померла", — написав Прокудін.

Нагадаємо, 23 серпня російські загарбники обстріляли мирне населення у деокупованому Херсоні. Цього разу удар по обласному центру прийшовся близько четвертої ранку — ворог скинув дві керовані авіабомби на дитсадок та житлові будинки.

Раніше окупанти скинули вибухівку із дрона на Херсонщину й поранили людину. Постраждалого у Золотій Балці шпиталізували із множинними уламковими пораненнями грудної клітки, живота та ноги.

18 серпня у Херсонській області внаслідок російського обстрілу постраждала сімнадцятирічна дівчина. Тоді росіяни вдарили по селу Вірівка Тягинської громади. Дівчину шпиталізували у стані середньої тяжкості з мінно-вибуховою травмою та пораненням ноги. Ворожий обстріл також пошкодив близько десяти житлових будинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2023 12:42