Окупанти вгатили ракетами по Броварах: у місті немає світла та води

17 КВІТНЯ 2022 16:13

У неділю вранці, 17 квітня, окупанти завдали ракетного удару по ряду інфраструктурних об'єктів Броварської громади. Внаслідок ракетного удару жертв немає, але частина міста знеструмлена.

Про це міський голова Ігор Сапожко повідомив у соціальній мережі Facebook, пише TrueUA.

"Відбулося пошкодження об’єктів міської інфраструктури. Внаслідок цього виникли перебої з електропостачанням та водопостачанням у місті. Залишилась без світла частина будинків на наступних вулицях: Броварської Сотні, Володимира Великого, Гагаріна, Героїв Небесної Сотні, Київська, Короленка, Марії Лагунової, бульв. Незалежності, Олімпійська, Поповича, Сергія Москаленка, Симона Петлюри, Симоненка, Шевченка. Зараз у Броварах залучені всі відповідні служби для ліквідації наслідків ворожої атаки", – повідомив Сапожко.

Міський голова додав, що ситуація поступово налагоджується, робляться аварійні переключення, щоб забезпечити електропостачання по всьому місту.

"Також виправляємо ситуацію по водопостачанню та водовідведенню, що теж потребує певного часу. У місті працюють всі бювети. І найголовніше. За попередніми даними, обійшлося без жертв та постраждалих", – зазначив він.

Нагадаємо, 15 квітня окупанти випустили чотири ракети по Львівщині. Їх було завдано з літаків Су-35.

Події, 17.04.2022 16:13