Фото: соцмережі / ілюстративне

Окупанти зранку вгатили по Миколаївщині: повідомляють про поранених

У вівторок зранку, 31 жовтня, російські терористи атакували з артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області. Внаслідок ударів двоє людей отримали поранення.

Про це повідомив у Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Зранку внаслідок ворожого артилерійського обстрілу населених пунктів Куцурубської громади з боку збройних сил Російської Федерації, поранено двоє людей", — написав чиновник.

Очільник Миколаївської ОВА наголосив, що стан постраждалих — середньої важкості та легкий.

"Наразі їм надається медична допомога", — додав Віталій Кім.

Нічний обстріл України 31 жовтня: що відомо

У ніч на вівторок, 31 жовтня, рашисти знову обстрілювали Україну ракетами та дронами. Під прицілом ворога були Полтавська, Хмельницька та Миколаївська області. Саме там лунали вибухи та працювала протиповітряна оборона.

Полтавська область

Вибухи у Миргороді лунали після опівночі. Перед цим Повітряні сили інформували, що ракета рухалася з Сумської області в напрямку міста. За даними очільника ОВА Філіпа Проніна, внаслідок обстрілу постраждалих, пошкоджень цивільної чи критичної інфраструктури не зафіксовано.

Миколаївська область

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомляє, що у ніч на 31 жовтня в області силами та засобами протиповітряної оборони знищено ударний БпЛА типу Shahed-136/131.

Хмельницька область

За інформацією місцевої влади, вночі, під час повітряної тривоги, в області працювали сили ППО. Постраждалих та руйнувань немає.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що Росія, ймовірно, намагається розширити й диверсифікувати свій арсенал безпілотників, ракет і керованих бомб для завдання ударів по українській критично важливій інфраструктурі в осінньо-зимовий сезон.

Водночас речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що українські військові готові протистояти масованим ракетним обстрілам. За його словами, ворог взяв паузу з ракетними атаками, ймовірно, щоб накопичити ракети.

TrueUA провів детальний аналіз та розібрався, скільки ракет і дронів залишилося у ворога для можливих масованих обстрілів України взимку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.10.2023 11:59