Фото: Миколаївська обласна прокуратура

У звільненій Снігурівці на Миколаївщині знайшли тіла і рештки вбитих мешканців

У місті Снігурівка Миколаївської області правоохоронці виявили тіла та рештки місцевих мешканців, яких вбили рашисти під час окупації. Зокрема, було знайдено тіла 63-річної жінки та 42-річного чоловіка, а також рештки тіл неопізнаних осіб.

Про це повідомила Миколаївська обласна прокуратура

"Прокурорами спільно зі слідчими та криміналістами ГУНП в області під час чергового огляду місцевості та фіксування воєнних злочинів окупантів стосовно цивільного населення у місті Снігурівка Баштанського району виявлено тіла 63-річної жінки та 42- річного чоловіка, а також рештки тіл неопізнаних осіб, що загинули під час тимчасової окупації міста підрозділами збройних сил РФ", — йдеться у повідомленні прокуратури.

рештки вбитих мешканців

Фото: Миколаївська обласна прокуратура

Як відомо, Снігурівку на Миколаївщині українські військові звільнили 10 листопада 2022 року. Це місто було ключовим для утримання росіянами контролю над Херсоном. Саме через Снігурівку проходить автодорога Т1505, яка є прямою дорогою на Херсон. Ця траса використовувалася російськими окупантами як одна з основних логістичних артерій.

Нагадаємо, що рашисти у квітні поточного року здійснили 6 139 воєнних злочинів. Такі дані повідомив президент Володимир Зеленський під час виступу у Міжнародному кримінальному суді в Гаазі 4 травня. За його словами, наслідком цих злочинів стала загибель 27 цивільних людей, з них — 17 дітей. Понад 400 цивільних громадян зазнали поранень лише за минулий місяць.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.05.2023 17:42