Фото: ДПСУ

Операція "Захід-2023": прикордонники спіймали вісьмох українців, які хотіли втекти за кордон (фото)

На Буковині працівники Державної прикордонної служби України затримали вісьмох чоловіків призовного віку. Вони намагалися незаконно перетнути кордон.

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ, пожартувавши, що чоловіки активно "підтримують" прикордонну операцію "Захід-2023".

Прикордонники зауважили, що четверо чоловіків рухалися в бік Румунії, а, побачивши спецпідрозділ ДПСУ, кинулися навтьоки. Ще четверо громадян прямували в тому ж напрямку автомобілем.

"Із поясненням мети перебування в контрольованому прикордонному районі в чоловіків виникли труднощі. Усіх затриманих притягнуто до адміністративної відповідальності", — доповіли в ДПСУ.

Нагадаємо, на Волині прикордонники затримали 23-річного ухилянтаМешканець Волинської області вп'яте намагався незаконно перетнути український кордон через річку до Польщі. Аби подолати річку, 23-річний волинянин прихопив із собою рятувальний жилет. 

У Чернівецькій області викрили пастора церкви Євангельських християн-баптистів, який допомагав громадянину призовного віку незаконно перетнути державний кордон. За свої "послуги" він просив 3500 євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 23.05.2023 16:21