Фото: Pixabay

Осінь — гарна молодиця. Топ-5 доглядових засобів для шкіри та волосся

16 ЖОВТНЯ 2024 10:15

Осінь — це чарівна пора теплоти, затишку і краси. В цей період природа не лише дарує нам внутрішнє переродження, але й натякає на необхідність зупинитися та приділити час собі. Ми пропонуємо добірку останніх трендів зі світу краси та здоров'я, які допоможуть підтримати доглянутий стан волосся та шкіри і якнайкраще підготувати їх до холодів.

Серія доглядових засобів від ParfumBüro

Ексклюзивний дистрибʼютор нішевої парфумерії в Україні ParfumBüro за більш ніж 20 років познайомив своїх клієнтів з десятками всесвітньовідомих брендів, кожний з яких серед найкращих у своїй категорії. Нещодавно портфоліо ParfumBüro поповнилося унікальними засобами, які подарують шкірі та волоссю максимальний догляд і легкість у кожному дотику. 

Відновлювальний незмивний молочний міст для волосся Flirt

Цей засіб ідеально підходить для всіх типів волосся й під різні запити. Він легко розплутує пасма, бореться з кучерявістю та посіченими кінчиками, захищаючи їх від сонця та несприятливого впливу довкілля. Легка молочна формула місту Flirt гарантує щоденне живлення, аби волосся було м’яке і здорове.

Відновлювальний незмивний молочний міст для волосся — Flirt

Натуральний сік листя алое вера, який входить до складу місту, зміцнює волосся по всій довжині, стимулює його ріст й уповільнює процес випадіння. Доповнюють органічний склад засобу оливкова олія та екстракт кори білої верби, роблячи волосся слухняним, еластичним, м’яким і блискучим. А природний аромат свіжого зизифусу, цедри бергамоту, інжиру та персика дарують волоссю легкий шлейф.

Скраб для тіла THE SCRUB

Цей механічний ексфоліант на основі натуральних компонентів стимулює відлущування поверхневих відмерлих клітин, що робить шкіру м’якою та гладенькою.

Скраб для тіла THE SCRUB

Рослинні гранули сприяють делікатному видаленню ороговілих клітин, покращенню поверхневої регенерації. Завдяки букету масел в складі скраб м'яко очищує і живить шкіру, а абрикосова кісточка делікатно відлущує шкіру. Засіб походить з професійних формул, тому підходить для щоденного використання.

Крем для тіла NOURISHING-BUTTER

Цей густий кремоподібний засіб із солодкуватим ароматом ідеально зволожує та живить зневоднену шкіру після ванни або душу, а також може використовуватися як лосьйон після засмаги.

Крем для тіла NOURISHING-BUTTER

Суміш олії ши та олії жожоба наповнює шкіру живильними та пом’якшуючими речовинами. Крем для тіла має органічний склад й походить з професійних формул, а тому підходить для щоденного використання.

Професійні засоби для краси й здоров'я шкіри обличчя восени: рекомендації BROCARD

Щоби міжсезоння не відбилося на красі й здоров'ї шкіри, а сухий прохолодний вітер не призвів до її сухості, стягнутості й подразнень, на цей час важливо правильно підібрати доглядові засоби. Компанія BROCARD, яка майже 30 років зберігає статус однієї з найбільших парфумерно-косметичних мереж в Україні, радить звернути увагу на засоби від преміальних брендів Arnaud Paris й Clarins.

Крем для обличчя Perle&Caviar від Arnaud Paris

Інтенсивний денний крем для обличчя розроблений для корекції всіх ознак старіння. Унікальне поєднання його інгредієнтів спрямоване на відновлення, глибоке зволоження та ліфтинг шкіри. Активні компоненти засобу підсилюють природне вироблення колагену в тканинах, завдяки чому шкіра розгладжується та підтягується, стає пружною, еластичною й осяйною, а зморшки — менш помітними.

Крем для обличчя Perle&Caviar

Крем збагачений світловідбивними часточками для сяяння шкіри. Основні активні інгредієнти — перлини та ікра. Перламутр культивованих перлин має потужні властивості омолодження та зволоження. Ікра з Аквітанії, також звана чорним золотом, являє собою концентрат живильних елементів, що відновлюють шкіру й стимулюють клітинні механізми.

Сироватка Double Serum від Clarins

Двофазна омолоджувальна сироватка Double Serum 9-го покоління — культовий засіб від Clarins. Її оновлена формула вдвічі ефективніша, адже містить інноваційні молекули, які стимулюють життєво важливі функції шкіри, зокрема ревіталізацію.

Cиворотка Double Serum 9th generation від Clarins

До складу косметичного засобу входить 95% натуральних інгредієнтів, 22 цілющі рослинні екстракти, серед яких екстракти куркуми та прованського очерету з потужною антиоксидантною дією, а також п'ять активних молекул. Вони зволожують, живлять, насичують киснем, відновлюють і захищають, завдяки чому сироватка замінює цілий комплекс доглядової косметики. Продукт підходить для шкіри будь-якого типу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Статті, 16.10.2024 10:15