Топ-7 засобів для краси волосся і шкіри у відпустці

02 ЛИПНЯ 2024 11:00

Літо у самому розпалі, а тому час подбати про захист і красу свого тіла, особливо, якщо ось-ось розпочнеться довгоочікувана відпустка. Щоб відпочинок залишив після себе лише позитивні емоції, а нові враження не затьмарило розчарування через опіки шкіри чи пошкодження волосся — розповідаємо про топові засоби для догляду, які забезпечать вам максимальний захист і комфорт. 

Brocard рекомендує...

Сонцезахисний концентрат для тіла Special Perfect Tanning подарує ідеальний відтінок засмаги та сяйво вашому тілу. Він підходить для усіх типів шкіри й містить рівень захисту SPF10, а тому максимально використовує силу сонця для красивої засмаги і одночасно захищає шкіру від сухості.

Олії насіння люфи, кукурудзи, дикої моркви та жожоба, які входять до складу концентрату, зволожують, живлять і захищають шкіру, а також активують процес засмаги. Екстракт волоського горіха турбується, щоби засмага була інтенсивнішою, й продовжує її стійкість на обличчі та тілі.

Сонцезахисний концентрат для тіла Special Perfect Tanning

Сонцезахисний крем для тіла Sun з максимальним рівнем SPF50+ підходить для будь-якого типу шкіри й будь-яких обставин. Засіб забезпечує шкірі надійний захист від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, зволожує її та допомагає отримати красиву засмагу. Легка комфортна текстура рівномірно наноситься, швидко поглинається і залишає приємне та нелипке оксамитове покриття. Без білих слідів.

Сонцезахисний крем для тіла Sun

Освіжити шкіру обличчя й тіла Brocard пропонує за допомогою сонцезахисної води для обличчя і тіла Payot Solaire High Protection Sun Water SPF30. Цей легкий двофазний водостійкий засіб зволожує та надійно захищає шкіру від UVB+UVA-випромінювання та пов'язаного з ними фотостаріння. Спрей лягає на шкіру невагомою вуаллю, не залишаючи слідів. Його можна наносити навіть на вологу шкіру, ефективність від цього не страждає. Крім комплексу натуральних доглядальних інгредієнтів, формула містить інноваційний комплекс OCEA+ з доведеною ефективністю щодо всіх видів шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

Payot Solaire High Protection Sun Water SPF30

Новинки від Parfum Büro

Parfum Büro — один з лідерів дистриб’юції косметики та нішевої парфумерії в Україні. За більш ніж 20 років компанія познайомила українців з десятками всесвітньовідомих брендів, кожний з яких серед найкращих у своїй категорії. І от нещодавно портфоліо Parfum Büro поповнилося абсолютно унікальним брендом догляду за волоссям Fragile Cosmetics. Ця незамінна сучасна лінійка поєднує ефективні та універсальні суміші з безгендерними та екологічними ароматами та дизайном.

Відновлювальна олія для шкіри та волосся Bloom від Fragile Cosmetics створена на основі найкращої суміші 100% чистих рослинних олій. Формула із бакучіолом та олією груші пріклі відновлює, живить і помітно покращує стан шкіри та волосся. Олія природний аромат з нотами розмарину, лаванди та темного пачулі. Підходить для всіх типів шкіри та волосся.

Відновлювальна олія для шкіри та волосся Bloom від Fragile Cosmetics

Ще одна новинка від Fragile Cosmetics — шампунь-концентрат Glow відновлення та зволоження. Він містить понад 97% натуральних інгредієнтів — ця концентрована формула дбайливо очищає всі типи волосся, зволожує шкіру голови, підтримує її свіжість і надає волоссю блиск і міцність. Засіб має природний аромат зі свіжими нотками зизифусу, інжиру, шкірки бергамоту, персика та лемонграсу.

шампунь-концентрат Glow

Кондиціонер для волосся Flow дарує волоссю всіх типів м’якість, шовковистість і сяйво. Відновлювальна формула засобу, створена на основі рафінованих органічних екстрактів і чистих рослинних олій, дарує волоссю всіх типів м’якість, шовковистість і сяйво. Засіб має зволожувальні властивості, запобігає порушенню гідробалансу й підтримує необхідний рівень вологи по всій довжині волосся.

Кондиціонер для волосся Flow

Очищаюча та зміцнююча сироватка для шкіри голови Poise створена на основі ефективної суміші з понад 99 % натуральних компонентів, які покращують стан шкіри голови та роблять волосся сильнішим і блискучішим. Ця легка, освіжаюча сироватка очищує, зміцнює та підтримує оптимальний баланс шкіри голови, допомагає зменшити випадіння волосся та прискорює його ріст.

сироватка для шкіри голови Poise

Усі засоби для догляду за волоссям та шкірою від Fragile Cosmetics є веганськими, мають сертифікацію PETA й містять щонайменше 97% натуральних компонентів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.07.2024 11:00