Скріншот з відео

Остання дорога на Бахмут: військові показали кладовище потрощених автівок (відео)

Бахмут на Донбасі залишається найгарячішою точкою. Російські загарбники, які з травня 2022 року намагаються захопити це місто, щодня гатять по ньому його. Зараз на шляху до міста є лише одна дорога, якою можна проїхати, однак вже і вона обстрілюється ворогом.

Українські військові показали моторошне відео дороги життя поблизу Бахмута. На узбіччях видно чимало покинутих та пошкоджених автівок лише за добу.

"Відео записане військовими, які зараз воюють у Бахмуті. Це остання дорога, якою можна потрапити туди або вибратися звідси. Вона, на жаль, вже прострілюється ворогом", — пояснили захисники й додали, що це відео для тих, хто запитує, куди діваються автівки, які закуповуються для ЗСУ.

Водночас наші захисники продовжують боронити Бахмут. Вранці 12 березня прикордонники записали нове відео, у якому повідомили, що хоч ворог вже близько, але вони тримають позиції.

"Стоїмо на позиції, тримаємо. Поряд вже окупанти підлізли. Нічого, ми тримаємось", — розповів один із прикордонників.

Відомо, що 6 березня президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Під час зустрічі було ухвалено рішення щодо продовження оборонної операції в Бахмуті. 

Нагадаємо, напередодні секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, що бої вже йдуть на околицях та подекуди у самому Бахмуті. Водночас воїни ЗСУ продовжують боронити місто від окупації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.03.2023 13:15