Фото: соцмережі

"Ощадбанк" продовжив термін дії карток: кому і на який термін

Клієнтам "Ощадбанку" продовжили термін дії платіжних карток. Така послуга є автоматичною для усіх клієнтів установи, в тому числі для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у прес-службі "Ощадбанку".

"У зв’язку з воєнним станом для зручності клієнтів Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 31 грудня 2023 року", — йдеться у повідомленні.

Додають, що продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчується починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, клієнтам рекомендують звернутись до відділення "Ощадбанку".

"У разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торговельно-сервісній мережі, знімати з них готівку в банкоматі тощо", — кажуть в установі.

Додамо, відтепер поповнити картки "Ощадбанку" можна буде в мережі платіжних терміналів EasyPay без комісії. Для поповнення картки на головному екрані терміналу потрібно обрати послугу поповнення картки "Ощадбанку" з відміткою "0%".

Нагадаємо, з 1 серпня внесення готівки через термінали вимагатиме від платника ввести номер мобільного телефону. Такі норми передбачені постановами правління Національного банку України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.08.2023 14:48